Sat. Sep 26th, 2020

Cu noi e altfel!

Bebeluş de 7 luni în stare gravă, muşcat şi bătut de propriul tată, la Galaţi

1 min read

Un tată din Galaţi a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, după ce şi-a supus bebeluşul la chinuri greu de imaginat de vreun părinte.

loading...
  • Bebeluşul a fost chinuit fără milă de propriul tată
  • El a fost arestat preventiv

Potrivit autorităţilor bebeluşul a fost muşcat de bărbat, de mai multe ori, apoi lovit cu putere în zona feţei şi toracelui. Micuţul a supravieţuit cumva, însă va purta groanice sechele pentru tot restul vieţii.

Potrivit unui comunicat transmis de Parchetul de pe lângă Tribunalul Galaţi, procurorii au cerut Tribunalului Galaţi arestarea preventivă a bărbatului, cercetat pentru tentativă de omor şi rele tratamente aplicate minorului.

“Procurorii au probe că, începând din luna mai 2020, bărbatul și-a agresat fiul, un bebeluș de numai 7 luni, prin muşcături şi comprimarea cu degetele în zona feţei şi a toracelui. Faptele bărbatului au dus la afectarea integrităţii fizice şi psihice a propriului copil. Mai mult, în 2 iunie, în timp ce se aflau la locuinţa din Vădeni, comuna Cavadineşti, judeţul Galaţi, bărbatul și-a bătut din nou copilul, cauzându-i un traumatism cranio-meningo-cerebral cu hemoragie care au avut nevoie de 50 – 55 de zile de îngrijiri medicale. Magistrații Tribunalului Galaţi au aprobat cererea procurului de caz și au dispus arestarea preventivă a bărbatului pentru 30 de zile”, informează Mediafax.

Sursa: observatornews.ro

loading...