Bătrân legat, lovit şi tâlhărit după ce a primit în casă un...

Bătrân legat, lovit şi tâlhărit după ce a primit în casă un fals reporter. Două tinere şi un bărbat, reţinuţi de poliţişti

75
0
SHARE
loading...

Un bătrân în vârstă de 79 de ani din localitatea Vintileasca, judeţul Galaţi, a fost legat, bătut şi tâlhărit de trei persoane, între care un bărbat pe care l-a primit în casă după ce i-a spus că este reporter şi vrea să facă un reportaj.

loading...

Potrivit Biroului de Presă al IPJ Vrancea, poliţiştii de investigaţii criminale au făcut patru percheziţii domiciliare pe raza judeţului, în cadrul a două dosare penale în care se fac cercetări pentru tâlhărie calificată, lipsire de libertate în mod ilegal şi furt.

Şapte persoane au fost conduse la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vrancea pentru audiere, iar faţă de trei dintre acestea a fost luată măsura reţinerii pentru 24 de ore, urmând a fi prezentate instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Cei reţinuţi sunt două tinere şi un bărbat care au legat şi lovit un bătrân pentru a-l jefui.

„Cele două tinere, cu vârste între 18 şi 21 de ani şi un bărbat, în vârstă de 36 de ani, sunt cercetaţi pentru faptul că în noaptea de 19/20 august ar fi intrat în domiciliul unui bărbat, în vârstă de 79 de ani, din comuna Vintileasca, pe care l-ar fi legat şi lovit, după care i-ar fi sustras bani şi bunuri. Extinzând cercetările, bărbatul este cercetat şi pentru faptul că la data de 30 iunie ar fi intrat în domiciliul aceluiaşi bărbat, sub pretextul că face un reportaj despre condiţiile sale de viaţă, iar la plecare i-ar fi sustras suma de 4.900 de lei”, au declarat reprezentanţii IPJ Vrancea.

Poliţiştii continuă cercetările pentru a afla dacă persoanele reţinute au mai comis şi alte infracţiuni.

Sursa: mediafax

loading...