Home STIRI SPORTIVE Bătaie ca-n filme între soția și amanta unui titular de la națională!...

Bătaie ca-n filme între soția și amanta unui titular de la națională! Scenele de groază…

482
0
loading...

Soția unui fotbalist de la națională a prins-o pe amanta soțului în toaleta de la Arena Națională. Ce a urmat întrece orice imaginație!Scene de groază au avut loc la zona VIP de la Arena Națională. Soția unui fotbalist convocat la echipa națională de fotbal al României a prins-o pe amanta soțului în toaleta de la stadion. Ce a urmat întrece orice imaginație!

loading...
loading...

Soția unui fotbalist de la națională a prins-o pe amanta soțului în toaleta de la Arena Națională

Soția și amanta jucătorului de la prima reprezentantă a țării s-au întâlnit întâmplător la toaleta de la Arena Națională. Nevasta fotbalistului a fost cea care a pornit lupta alături de soția lui Mihai Pintilii, iar ceea ce a urmat e de-a dreptul halucinant. Teribilul incident s-a petrecut în timpul partidei dintre FCSB și Hapoel Be’er Shev, conform Spy News.

Amanta lui Ovidiu Popescu, pe nume Ada Hululei, a fost agresată fizic de Alina și Gabriela, soțiile lui Ovidiu Popescu, respectiv Mihai Pintilii.Am fost agresată de soția unuia dintre fotbaliștii de la FCSB, mai exact de soția lui Ovidiu Popescu, Alina. Am avut o aventură cu el, iar ea s-a răzbunat prin această agresiune fizică. M-a prins la baie, m-a luat prin surprindere, m-a trans de păr. Mi-am rupt unghiile în toată nebunia aia, mi-a dat cu pumnul în față, mi-a spart buza, la cap am lovituri și am mers la spital.”, povestea Ada Hululei, la acea vreme.

Ce a urmat întrece orice imaginație!

În urma groaznicului incident, fosta amantă a jucătorului de la FCSB s-ar fi ales cu un traumatism cranio-facial. Dar asta nu este tot! Tânăra Ada a avut inclusiv câteva unghii de la mâini smulse de către rivala sa.

Cât de mult am așteptat clipa asta, ca să te bat.”, i-ar fi spus Alina Popescu amantei, pe care, alături de Gabriela Pintilii, a atacat-o la toaletă.

După ce ”a scăpat” din ghiarele soției fotbalistului de la naționala României, Ada s-a dus direct la Spitalul Floreasca, unde a primit un certificat medical.

Tânăra a devenit cunoscută în lumea sportului românesc ca urmare a incidentului din anul 2017, atunci când a acuzat-o pe soția lui Ovidiu Popescu, Alina, că ar fi bătut-o la pauza meciului din grupele UEFA Europa League.

sursa: https://www.playsport.ro/sotia-unui-fotbalist-de-la-nationala-a-prins-o-pe-amanta-sotului-in-toaleta-de-la-arena-nationala-ce-a-urmat-intrece-orice-imaginatie-21190?utm_source=Telekom+Sport&utm_medium=website&utm_campaign=fidmee

Ada a mărturisit că a depus o plângere penală împotriva soției lui Ovidiu Popescu

loading...
loading...