Băsescu: Voi vizita de rămas bun Republica Moldova înaintea terminării mandatului şi...

Băsescu: Voi vizita de rămas bun Republica Moldova înaintea terminării mandatului şi voi cere cetăţenie

387
0
SHARE
loading...

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, sâmbătă, la Şcoala de vară a PMP, că va efectua o vizită în Republica Moldova înainte de a încheia mandatul de şef al statului şi va solicita, totodată, să i se acorde cetăţenia acestei ţări.

loading...
loading...

“În ceea ce priveşte vizita în Republica Moldova, vă mărturisesc că nu este planificată, o pot planifica cu preşedintele Timofti şi o voi face. Este în intenţia mea ca, înainte de încheierea mandatului, să fac o vizită în Republica Moldova, o vizită de rămas bun şi, după cum vă aduceţi aminte, am spus că la terminarea mandatului voi cere şi cetăţenia Republicii Moldova”, a afirmat Băsescu.

Băsescu, acuzaţii grave: Ponta şi-a făcut casă la Cornu pentru că în construcţii se spală cel mai bine banii

Preşedintele a menţionat că speră să poată beneficia de cetăţenia Republicii Moldova după ce sute de mii de moldoveni au primit cetăţenia română.

“Cum noi am acordat sute de mii de cetăţenii cetăţenilor Republicii Moldova, sper să pot beneficia şi eu de întoarcerea acestei opţiuni pe care am avut-o în timpul mandatului meu, să primesc şi cetăţenie a Republicii Moldova”, a afirmat Traian Băsescu.sursa: http://www.romaniatv.net/basescu-voi-vizita-de-ramas-bun-republica-moldova-inaintea-terminarii-mandatului-si-voi-cere-cetatenie_170243.html#ixzz3DHuNxHhX

loading...
loading...