Bărbat ucis pentru o căpiță de fân în Boldești-Scăeni, județul Prahova

Bărbat ucis pentru o căpiță de fân în Boldești-Scăeni, județul Prahova

215
0
SHARE
loading...

Un bărbat de 47 de a murit după ce a fost înjunghiat de doi indivizi, pe fondul unui scandal legat de o căpiță de fân. Crima a avut loc în orașul Boldești-Scăeni, acolo unde bărbatul fusese chemat de un vecin pentru a strânge fân.

loading...
  • Crimă înfiorătoare în Prahova
  • Un bărbat a fost înjunghiat în abdomen
loading...

Din primele cercetări ale polițiștilor, agresorii ar fi consumat băuturi alcoolice.

“În urma unui apel 112, mai multe echipe de poliţişti şi jandarmi s-au deplasat în Boldeşti Scăeni, ocazie cu care au găsit un bărbat de 47 de ani decedat, prezentând leziuni traumatice. La faţa locului s-a deplasat un procuror criminalist din cadrul Parchetul de pe lângă Tribunalul Prahova împreună cu poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Prahova şi un medic legist care au efectuat cercetări, stabilind faptul că persoana decedată este victima unui omor”, au transmis reprezentanţii IPJ Prahova.

Sursa citată precizează că “din cercetările efectuate a rezultat faptul că persoana a fost chemată pentru a strânge fân la o adresă învecinată, apoi pe fondul consumului de alcool şi al unor neînţelegeri legate de o capiţă de fân, doi bărbaţi l-ar fi lovit cu un obiect contondent şi un obiect tăietor-înţepător în zona toracelui şi abdomenului. Victima a decedat”.

Polițiștii prahoveni i-au prins pe cei doi bărbați, iar un procuror a dispus reținerea acestora pentru 24 de ore.

Sursa: observatornews.ro

loading...
loading...