Bărbat găsit mort pe râul Bârlad, după ce a dispărut misterios de...

Bărbat găsit mort pe râul Bârlad, după ce a dispărut misterios de Sf. Andrei, chiar de ziua lui

22
0
SHARE
loading...

Un bărbat de 45 de ani din comuna Zorleni, județul Vaslui, a fost găsit plutind fără suflare pe râul Bârlad. Bărbatul dispăruse fără urmă de Sfântul Andrei, după ce s-a dus la o bere cu un prieten, pentru a sărbători ziua onomastică.

loading...

Condițiile în care a dispărut și a murit Andrei Preda sunt bizare de-a dreptul. Bărbatul s-ar fi făcut nevăzut la un moment dat, fără a anunța pe nimeni, după spusele celui care l-a văzut ultima oară în viață.

“În seara de 30 noiembrie de Sf. Andrei, cumnatul meu Preda Andrei si-a sărbătorit ziua onomastică. Între timp a venit un prieten pe nume Hutuleac Ionel, în vârstă de 40 de ani, iar pe la 18.30 au plecat împreună la un magazin, la o bere. Dupã ce au consumat 2-3 beri, au plecat la un priveghi, din spusele lui Hutuleac Ionel, unde s-au întâlnit cu mai multi consăteni. După o perioadã scurtă de timp, au plecat împreună spre casă. La un moment dat, Hutuleac Ionel a zis că s-a oprit si nu l-a mai văzut pe cumnatul meu. De atunci nu mai știm nimic de el. Toate aceste amănunte le cunoaștem din spusele lui Hutuleac Ionel”, a declarat Claudiu Toader Mihăilă, cumnatul bărbatului, potrivit vremeanoua.ro.

După cercetări fără succes ale polițiștilor, trupul lui Andrei Preda a fost descoperit de către un cioban, plutind pe râul Bârlad, în apropierea unei pensiuni.

Conform sursei citate, rudele acestuia i-au confirmat identitatea, iar criminaliștii au preluat cazul.

Sursa: observator

loading...