Sat. Sep 26th, 2020

Cu noi e altfel!

ARTISTĂ DE NUMAI 12 ANI, ABUZATĂ DE PROPRIUL TATĂ. BĂRBATUL O ÎNSOȚEA PE COPILĂ LA TOATE EVENIMENTELE!

2 min read

Este mare scandal în lumea showbizului, după ce au ieșit la suprafață informații șocante. Se pare că o artistă minoră de numai 12 ani a fost abuzată chiar de propriul său tată. iar bărbatul o însoțea peste tot la evenimente. 

loading...

O artistă minoră de numai 12 ani dintr-un orășel din Valea Jiului susține că este abuzată sexual de către propriul tată, astfel că prima zi de școală, copila o petrece la tribunal și nu alături de colegii săi. Astăzi, bărbatul urmează să afle dacă va primi pedeapsa cu închisoarea pentru faptele lui.

Potrivit informațiilor oferite de spynews.ro, copila de numai 12 ani a trecut printr-un chin chiar recent, din cauza abuzurilor sexuale la care o supunea propriul său tată. În urma celor întâmplate, bărbatul a fost trimis în fața judecătorilor, fiind acuzat de agresiune sexuală asupra propriului copil.

Artistă minoră, abuzată sexual de propriul său tată

Șocant sau nu, bărbatul, pe numele său Dumitru, își însoțea copila peste tot, la toate evenimentele. Mai mult, anul trecut, atunci când copila a împlinit 11 ani, acesta a postat o fotografie cu ea, dar și un mesaj extrem de emoționant prin intermediul căruia le transmitea internauților cât este de mândru de fiica sa. Un an mai târziu, în prezent, acesta avea să își abuzeze propriul copil.

„Azi, împlinești fetița lui tata, 11 ani! Mă bucuri în fiecare zi, mă luminezi, mă faci fericit! Mulțumesc lui Dumnezeu că ești sănătoasă și că ești alături de mine! La mulți ani, cu împliniri, fericire și multă sănătate! Tăticul tău”, a scris bărbatul, lângă fotografia copilei, la momentul respectiv.

Mai mult, Dumitru, tatăl fetei, poza mereu în tăticul perfect, care își susține copilul, însă se pare că lucrurile negre pe care le ascundea nu au putut sta prea mult în anonimat. Dacă va fi găsit vinovat pentru abuz sexual asupra propriului său copil, bărbatul va fi plasat în arest.

Sursa: cancan.ro

loading...