Home Stiri Anunț ANM! Cinci județe intră sub avertizare cod galben de vânt

Anunț ANM! Cinci județe intră sub avertizare cod galben de vânt

20
0
loading...

Administrația Națională de Meteorologie a făcut anunțul cu puțin timp în urmă. Astfel, cinci județe intră astăzi sub avertizare cod galben de vânt puternic.

loading...
loading...
  • Avertizarea meteo!
  • Cinci județe intră sub avertizare cod galben.

În orele următoare, până în această după-amiază, cinci județe vor fi sub avertizare de cod galben de vânt puternic, iar într-un alt județ ceața va pune problemele șoferilor.

La primele ore ale dimineții, deși ieri se anunța vreme cu maxime de până la 31 de grade, până marți, acum meteorologii vin cu un al anunț.

Vântul va fi o problemă pentru cinci județe din țară, unde va sufla cu viteze la rafală de 100-110 km/h. Acest lucru se va întâmpla până la ora 12:00 în zona de munte a județului Caraş-Severin.

Cod galben de vânt în cinci județe

De asemenea, și sibienii din mai multe județe trebuie să se îmbrace mai gros atunci când ies din casă, pentru că până la ora 13:00 este prognozat vânt care atinge la rafală 50-60 km/h și izolat 70-75 km/h.

De asemenea, și în județele Timiș, Arad. Bihor, vântul va fi o problemă, căci la rafală va sufla cu viteză de 55-75 km/h.

Totodată, pe lângă județele afectate de codul galben de vânt, în județul Suceava, până la ora 10:00, se anunță ceață densă, care va reduce vizibilitatea local sub 200 de metri și izolat sub 50 de metri.

Sursa: spynews.ro

loading...
loading...