Andreea Marin, cum rar ai ocazia să o vezi! Apariţia asta i-a...

Andreea Marin, cum rar ai ocazia să o vezi! Apariţia asta i-a lăsat fără cuvinte pe fani

559
0
SHARE
loading...

Când vine vorba de viaţă … de după divorţ, un lucru este cert pentru Andreea Marin: îi prieşte… din plin! Pe zi ce trece, vedetă se transformă.. tot mai mult şi se arată în ipostaze ce dau showbiz-ul autohton… peste cap. Ultima apariţie ne-a lăsat muţi ..de uimire.

loading...

De când a devenit o femeie liberă, Andreea Marin este tot mai îndrăzneaţă în apariţiile sale. Ţinutele sexy, cu decolteu generos, şi costumele de baie cât mai provocatoare, nu se compară câtuşi de puţin cu ultima apariţie a …zânei.

 Cum răsfăţul este cuvântul de ordine în viaţa vedetei, bruneta nu-şi refuză niciun capriciu când vine vorba de frumuseţe şi îngrijire. Cireaşa de pe tort în toate acestea este chiar o baie cu spumă, asemenea tradiţiilor şi obiceiurilor turceşti.

Imaginile cu zâna scot la iveală trupul fără cusur pe care până nu demult bucurau doar privirea lui Tuncay Ozturk. Probabil curajul Andreei are legătură şi cu faptul că acum este o femeie liberă, aşa că fostului soţ, nu-i rămâne decât să regrete că a pierdut aşa femeie.

loading...