Home Monden Andreea Bălan a publicat prima imagine alături de Tiberiu Argint. Cei doi...

Andreea Bălan a publicat prima imagine alături de Tiberiu Argint. Cei doi au petrecut weekendul împreună, acasă la el

489
0
loading...

Andreea Bălan e foarte discretă în ceea ce privește noua relație, însă aseară le-a arătat fanilor o fotografie din intimitate cu noul iubit. Cei doi au petrecut împreună în casa aceasta, iar vedeta nu s-a mai ascuns.

loading...
loading...
  • Andreea Bălan trăiește o frumoasă poveste de iubire
  • Vedeta a publicat prima imagine alături de iubit

După despărțirea de fostul soț, Andreea Bălan și-a mai dat o șansă în iubire, iar soarele a răsărit din nou pe strada sa atunci când l-a cunoscut pe Tiberiu Argint, actualul său partener.

Cei doi au o relație de mai multe luni, însă relația e mai discretă decât am fi crezut vreodată, asta deoarece artista preferă să nu vorbească mai deloc despre sentimentele pe care le împărtășește cu iubitul ei în aceste momente.

Andreea Bălan, prima imagine publică cu iubitul, Tiberiu Argint

Dacă până acum nu a publicat nicio fotografie în preajma celui care o face din nou să zâmbească, seara de sâmbătă a fost una specială pentru a face acest lucru.

Cântăreața a vrut să le arate fanilor cum se releaxează și cum își petrece weeekend-ul, iar direct din casa partenerului său a publicat o fotografie cu camera în care ea și el se aflau și se poate observa cum ea stă cu picioarele peste picioarele lui Tiberiu Argint, uitându-se la televizor.

Aceștia nu s-au afișat niciodată împreună pe rețelele de socializare, însă de nenumărate ori au fost surprinși de paparazzii Spynews.ro în diverse ipostaze, iar cei doi au plecat și în câteva vacanțe alături de prieteni.

Andreea Bălan vrea să se căsătorească din nou

Chiar dacă a trecut printr-un mariaj eșuat, însă e foarte fericită că în urma acestuia au apărut două fetițe pe care le iubește la nebunie, Andreea Bălan e pregătită să ajungă iar în fața ofițerului de stare civilă și în fața altarului pentru a se căsători.

Ea a mărturisit că ar vrea să facă acest lucru în viitor și că nu ar spune nu unei astfel de variante. În prezent ea și Tiberiu Argint nu locuiesc împreună, însă petrec o bună parte de timp în doi.

Andreea Bălan s-a căsătorit în anul 2019 cu actorul George Burcea, iar după câteva luni de mariaj, în februarie 2020 au anunțat divorțul. Cei doi au avut o relație de aproape 5 ani. Acum și fostul ei soț se iubește cu Viviana Sposub.

sursa: https://spynews.ro/monden/showbiz-intern/andreea-balan-a-publicat-prima-imagine-alaturi-de-tiberiu-argint-cei-doi-au-petrecut-weekendul-impreuna-acasa-la-el-251312.html

loading...
loading...