Home Monden Alina Eremia, schimbare totală de look! Cum i-a încântat vedeta pe fanii...

Alina Eremia, schimbare totală de look! Cum i-a încântat vedeta pe fanii săi înflăcărați: „Ești de poveste” 

58
0
loading...

Alina Eremia continuă să își pună fanii pe jar, însă de data aceasta nu cu pozele ei incendiare, ci cu o schimbare de look de-a dreptul neașteptată. Fanii artistei au avut numai cuvinte de laudă la adresa ei, și chiar îndrăgesc schimbarea făcută de cântăreață.

loading...
loading...
  • Alina Eremia, schimbare radicală de imagine
  • Fanii artistei au fost impresionați

Alina Eremia nu face furori doar cu melodiile sale, sau cu trupul tras ca prin inel, ci și prin nonconformismul ei. De data aceasta, artista și-a surprins fanii cu o schimabre de look neașteptată, dar care a fost primită cu apreciere de cei care o urmăresc pe rețelele sociale.

De-a lungul timpului, frumoasa cântăreața a trecut de la clasicul șaten la blond, apoi la suvițe, a avut chiar și breton. Dar acum a decis să fie mai îndrăzneață și să încerce o culoare „aprinsă”.

Ce schimbare radicală și-a făcut Alina Eremia

Alina a postat imediat fotografia în care apare cu părul roșu ca focul, iar în descrierea alăturată chiar s-a comparat cu personajul de desene animate, Ariel-Mica Sirenă.

Din nefericire, culoare nu este permanentă, ci este rezultatul obținut în urma unui efect adăugat la fotografia inițială, însă acest mic detaliu este mai puțin important, fiind mai deapreciat decât dacă ar fi făcut o alegere neînțeleaptă încă de la început, iar rezultatul final, nedorit.

Ce-i drept, intenția contează, iar dacă aceasta place la public, nimic nu mai contează., Unde mai punem că părerile adunate la postare au fost dintre cele mai apreciative, iar internauții, de-a dreptul vrăjiți de felul în care Alina Eremia arată cu noua culoare, semna că am putea să o vedem pe aceasta cât de curând purtând oa stfel de nuanță neobișnuită.

Sursa: spynews.ro

loading...
loading...