Home STIRI SPORTIVE Alex Cicâldău, ratare colosală în FCSB – Universitatea Craiova! Oltenii nu reușesc...

Alex Cicâldău, ratare colosală în FCSB – Universitatea Craiova! Oltenii nu reușesc să înscrie din penalty + Seară neagră pentru Andrei Miron

109
0
loading...

Alex Cicâldău, mijlocașul Universității Craiova, nu a reușit să înscrie din penalty, în meciul cu FCSB. Lovitura de pedeapsă a survenit în urma unui fault al lui Andrei Miron, care a avut o seară neagră.

loading...
loading...

Penalty-ul ratat de craioveni a avut loc în minutul 62 al partidei de la Giurgiu.FCSB se află pe primul loc din Liga 1, în timp ce Universitatea Craiova se situează pe locul 3.

Alex Cicâldău, ratare colosală în FCSB – Universitatea Craiova

Andrei Miron l-a faultat, în careu, pe Andrei Ivan, iar „centralul” Adrian Cojocaru a dictat imeditat lovitură de la „11” metri. Însă, spre disperarea oltenilor, Alex Cicâldău nu a reușit să înscrie din penalty, mingea fiind parată de portarul Andrei Vlad.

Sorin Cârțu, încrezător înainte de FCSB – Universitatea Craiova

Fostul fotbalist a declarat faptul că antrenorul Marinos Ouzounidis a început să-și impună filosofia la Universitatea Craiova, astfel că speră la un rezultat pozitiv în fața FCSB-ului. În plus, Cârțu a dezvăluit motivul pentru care nu a făcut deplasarea alături de echipa olteană pentru meciul de la Giurgiu.

„Am vrut să vin (n.r.- la partida FCSB – Universitatea Craiova), mi-am aranjat toate lucrurile să merg la București, dar când am auzit că s-a schimbat, să plec la 11 noaptea de la Giurgiu cu mașina, am și eu o vârstă… Au coborât cubul și nu mai pot să-l pună înapoi, nu știu din ce cauză. E greu și pentru noi, cum am organizat deplasarea.

Echipa a mers cu avionul la București, pentru a fi cât mai proaspeți jucătorii, am încercat să le oferim cele mai bune condiții. Dar te cazezi la București și după aia pleci la Giurgiu 80 de kilometri. Avem obligația să ne prezentăm și să încercăm un rezultat pozitiv. E diferență mare de puncte și e un prilej să ne mai apropiem.

E un meci special și obligația e să dai totul. Koljic a făcut deplasarea, depinde ce a discutat Marinos cu el, ce responsabilități își asumă fiecare, în niciun caz nu poate să joace de la început, dar e bine să intre, tragem speranțe pentru viitor.

Discutam cu el (n.r.- cu Marinos Ouzounidis), îi spuneam că am credința că această partida va fi diferită față de toate celelalte. Simt o organizare mai aproape de ceea ce ar trebuie să facem, plus calitățile jucătorilor…

A început să-și impună filosofia. E adevărat că ambele echipe pot să câștige. Play-off-ul va fi decisiv, dar e foarte important cum te prezinți acolo, dacă e diferența mai mică sau mai mare de puncte”, a declarat Sorin Cârțu, pentru Digi Sport.

sursa:https://www.prosport.ro/fotbal-intern/alex-cicaldau-ratare-colosala-in-fcsb-universitatea-craiova-19237835

loading...
loading...