Adrian Mititelu și Dumitru Dragomir, la tribunal în dosarul dezafilierii Craiovei. Fiul...

Adrian Mititelu și Dumitru Dragomir, la tribunal în dosarul dezafilierii Craiovei. Fiul lui Mititelu a dat din coate. Mitică a cerut pernă sub fund!

513
0
SHARE
loading...

La Curtea de Apel București este programat miercuri un nou termen în dosarul dezafilierii clubului FC Universitatea Craiova. La tribunal s-au prezentat Adrian Mititelu, patronul echipei, în calitate de reclamant, Dumitru Dragomir, fostul șef al LPF și fost vicepreședinte FRF, și Mircea Sandu, ex-președinte FRF, în calitate de inculpați.

loading...

Adrian Mititelu (48 de ani) a venit la judecată echipat cu un fular în culorile și cu stema lui FC Universitatea Craiova. Dintre accesoriile sale nu puteau să lipsească cunoscuta pereche de ochelari negri, pe care patronul fostei trupe din Bănie îi poartă în aproape orice împrejurare.

Lui Dumitru Dragomir i-a fost adusă perna de acasă

Nici Dumitru Dragomir (70 de ani) nu a renunțat la articolul vestimentar care îl caracterizează, mai exact pălăria cu boruri largi, care se asorta cu paltonul de culoare închisă. Din cauza vârstei înaintate, “Mitică de la Ligă” a așteptat începerea ședinței de judecată stând pe o bancă. Ca șederea să-i fie cât mai comodă, un aghiotant i-a adus o pernă.

Dumitru Dragomir stă pe o bancă pe holurile Curții de Apel București, în așteptarea începerii unui nou termen în dosarul dezafilierii Universității Craiova. (FOTO: Daniel Conțescu)

Dumitru Dragomir stă pe o bancă pe holurile Curții de Apel București, în așteptarea începerii unui nou termen în dosarul dezafilierii Universității Craiova. (FOTO: Daniel Conțescu)

Dragomir și Mircea Sandu, prezent și el la termen, nu s-au salutat cu Adrian Mititelu.

La termen e și Gigi Adrian Mititelu junior, fiului bosului de la FC Universitatea Craiova. S-a certat cu un cetățean, ca să-i facă lor în banca din sală!

Gabi Bodescu, secretar adjunct FRF, e însoțit de avocatul Federației.

20161214_121843

Gabi Bodescu, lângă avocatul FRF. În fața lor, Dumitru Dragomir.

20161214_121903

În sală se află, gură-cască, și Sorin Răducanu, fost candidat la ședia FRF.

De asemenea, Marian Pălărie, fost reprezentant al cluburilor de fotbalul feminin în CEx al FRF, e prezent la termen!

20161214_134649

Cel mai probabil, instanța va da un alt termen. După opinia lui Mircea Sandu, ”procesul va mai dura înca un an!”.
La termenul de miercuri au fost doar doi audiati: Vasile Avram si Marian Pălărie.

Istoricul cazului

În iunie, Tribunalul București a decis ca Mircea Sandu și Dumitru Dragomir să fie condamnați la trei ani cu suspendare în cazul dezafilierii abuzive a Universității Craiova. În plus, cei doi foști șefi ai fotbalului românesc, FRF și LPF trebuie să achite 240.000.000 de euro către Adrian Mititelu.

DNA a făcut recurs după aflarea sentinței. La fel au procedat și cei doi condamnați, nemulțumiți de sentință.

Procurorii DNA au cerut câte 14 ani de închisoare pentru Mircea Sandu și Dumitru Dragomir, adică pedeapsa maximă plus o treime spor de pedeapsă pentru circumstanțe agravante.

În 2013, Mircea Sandu și Dumitru Dragomir au fost trimişi în judecată de Direcţia Naţională Anticorupţie, în dosarul privind dezafilierea echipei de fotbal Universitatea Craiova. Cei doi au fost acuzați de abuz în serviciu și trafic de influență. Membrii Comitetului Executiv al FRF care au votat dezafilierea Universităţii Craiova în 2011 au fost trimişi în judecată pentru abuz în serviciu. sursa: libertatea.ro

loading...