Adolescentă de 17 ani, ucisă de sora ei cu aproape 200 de...

Adolescentă de 17 ani, ucisă de sora ei cu aproape 200 de lovituri de cuțit! Tânăra era geloasă pentru că puștoaica era mai frumoasă decât ea

1779
0
SHARE
loading...

O tânără în vârstă de 22 de ani a șocat o lume întreagă după ce și-a ucis sora ”pentru că era mai frumoasă decât ea”. Măcinată de invidie, ea a pus la punct un plan, iar fata, care avea doar 17 ani, n-a avut nicio șansă. 

loading...

Elizaveta Dubrovina, tânăra de 22 de ani, din Rusia, a fost condamnată la 13 ani de închisoare, după ce și-a înjunghiat sora, Ștefania, de 189 de ori. Mai mult de atât, ea i-a tăiat urechile și i-a scos ochii. 

Elisaveta a fost găsită vinovată pentru crima odioasă pe care a comis-o, iar în sala de judecată ea s-a arătat extrem de liniștită, în timp ce era încătușată pentru a fi dusă în penitenciarul în care își va ispăși sentința.

Procuratura orașului a dat publicității un comunicat în care spune, printre altele: „Pe fondul unei relații ostile, acuzata și-a înjunghiat sora cu un cuțit de cel puțin 189 de ori în organele vitale și i-a retezat urechea”.

Ștefania a murit la locul agresiunii din cauza leziunilor extrem de grave.

Crima a avut loc în urmă cu trei ani, însă abia acum adolescenta și-a primit sentința. În tot acest timp, Elisabeta a fost evaluată pshilogic și țnută într-un ospiciu. 

Cele două surori și-au petrecut copilăria într-o casă de copii. Singura rudă cunoscută, o mătușă, a spus doar că vestea morții nepoatei ei a șocat-o.

Sursa: Antena1

loading...