Adelina Pestriţu îşi caută grădinar sexy: “Să aibă 6 sau 4 pacheţele”

Adelina Pestriţu îşi caută grădinar sexy: “Să aibă 6 sau 4 pacheţele”

2039
0
SHARE
loading...

Adelina Pestriţu s-a mutat în casă nouă şi e fericire mare. Apartamentul vedetei este situat la parter, are trei camere, o grădină şi va fi decorat într-un stil minimalist şi modern cu ajutorul unui designer de interior.“Casa nu e gata, lucrez la ea. Sunt la nivel de discuţii şi comenzi. Îmi place stilul clasic, dar pentru casă am ales stilul minimalist si modern. Va fi o casă veselă”, a declarat Adelina Pestriţu, astăzi, într-o emisiune tv.n apartament, alături de vedetă, locuiesc animăluţele sale de companie, căţeluşul Nobby şi ratonul Cindy. Adelina Pestriţu a lăsat totuşi să se înteleagă că în casă va mai locui şi o a patra persoană. ‘’E un apartament cu 3 camere şi o curte, în care stăm noi 4… un căţel, un raton si eu. N-am vrut să spun 4, am vrut să spun cu 4 picioare.” s-a scuzat aceasta râzând.

loading...

Apartamenul este situat la parter şi are o curte spaţioasă şi primitoare cu gazon, motiv pentru care Adelina Pestriţu a anunţat că îşi caută grădinar. Ideal ar fi ca acesta să arate ca modelele din reviste şi să aibă 6 sau 4 pătrăţele.

“Am nevoie de un grădinar, fiindcă am gazon. Să aibă 6 sau 4 pacheţele… de la mama, de la bunica, să vină cu pachţelele la el.” a mai declarat amuzată vedeta.

loading...