Home Monden Actorul Constantin Zamfirescu, apel disperat din spital: “Am nevoie de sânge. Orice...

Actorul Constantin Zamfirescu, apel disperat din spital: “Am nevoie de sânge. Orice grupă”

256
0
loading...

Cunoscutul actor Constantin Zamfirescu a anunţat pe pagina sa de Facebook că a fost diagnosticat cu cancer şi că are mare nevoie de sânge.

loading...
loading...
  • Actorul este internat spitalul Carol Davilla.
  • Constantin Zamfirescu va fi operat luni.

El urmează să fie supus unei intervenţii chirurgicale de extirpare a unui rinichi.

„Am nevoie de sânge. Orice grupă. Nu aş fi vrut să fac asta! Nu v-aş fi scris nimic despre situaţia prin care trec, dar urmează sa fiu supus unei intervenţii chirurgicale de extirpare a unui rinichi. Am fost diagnosticat cu cancer. O astfel de operaţie este mare consumatoare de sânge, iar perioada asta este una de mare carenţă în rezervele de sânge.

Corpul medical mi-a cerut să găsesc măcar un donator care să facă acest gest umanitar. Oricine va dori sa facă asta, va trebui să specifice că donează pentru mine şi spitalul Carol Davilla.

Donarea se poate face la Centrul de Transfuzie de pe lângă Calea Victoriei. Cuvintele de mulţumire nu vor fi îndeajuns cât să exprime gratitudinea mea. Sunt deja internat, iar luni voi fi operat. Şi sunt mulţi ca mine care au nevoie. Eu am A2”, a scris actorul pe pagina de socializare.

Același apel către oameni a făcut și traupa “Sabotorii”, formată din actorii Constantin Zamfirescu, Lavinia Stoica și Cătălin Marin.

sursa: observatornews.ro

loading...
loading...