A zărit pe imagini silueta unei femei lângă bebelușul ei și a...

A zărit pe imagini silueta unei femei lângă bebelușul ei și a fugit într-un suflet în camera copilului. Când a ajuns acolo, a înmărmurit. Apariția bizară a răscolit-o pe tânăra mamă!

116
0
SHARE
loading...

O tânără mamă a avut parte de un adevărat șoc atunci când s-a uitat pe camerele de supraveghere din camera bebelușului și a văzut pe imagini silueta unei femei, lângă cel mic.

loading...
loading...

Leila povestește, pe Facebook, că se afla într-o altă cameră cu ceilalți copii ai ei, de 11, trei, respectiv doi ani, atunci când a verificat imaginile din camera bebelușului, unde cel mic, în vârstă de patru luni, se odihnea.

Mare i-a fost mirarea să vadă silueta unei femei, lângă copilul ei. Speriată, femeia a mers în camera copilului unde, surpriză, nu era nimeni altcineva.

„Am simțit literalmente că cineva a dispărut în fața ochilor mei, pentru că am văzut-o acolo”, a spus ea, potrivit The Sun.

Ulterior, Leila a mers înapoi pentru a vedea filmarea care a pus-o pe fugă. Spre groaza ei, femeia din imagini era încă așezată lângă copil, însă câteva secunde mai târziu, Leila și-a dat seama că, de fapt, era chiar ea în imagini. Se pare că aparatul prin care femeia monitoriza camera bebelușului nu mai transmitea imagini în timp real, ci relua mereu aceleași cadre filmate cu câteva ore înainte.

“Eram eu. Eu am fost fantoma de pe canapea”, a spus Leila, amuzată și șocată în același timp de faptul că nu s-a recunoscut pe imagini.

sursa: antena3

loading...
loading...