Home STIRI SPORTIVE A doua zi după ce Bergodi şi-a dat demisia, Mihai Stoichiţă a...

A doua zi după ce Bergodi şi-a dat demisia, Mihai Stoichiţă a vorbit cu Dan Petrescu

183
0
loading...

După instalarea provizorie a lui Corneliu Papură ca antrenor în locul lui Cristiano Bergodi la Universitatea Craiova, numele lui Mirel Rădoi a fost cel mai vehiculat pentru acel post.

loading...
loading...

Pentru că selecţionerul a evitat să nege ferm posibilitatea de a ajunge la Universitatea, mulţi au dat ca sigură mutarea antrenorului în Bănie. Unii chiar au spus că “300 la sută Rădoi va fi antrenorul Craiovei“.

Dar Mirel Rădoi nu şi-a anunţat demisia de la lot după Irlanda de Nord-România 1-1 şi a spus că el are contract. Şi că pleacă doar dacă îi cere federaţia asta.

Mihai Stoichiţă s-a întâlnit cu Dan Petrescu după demisia lui Bergodi

Din informaţiile Digi Sport, posibilitatea ca Mirel să preia Craiova după meciurile din această lună a fost mare. Iar cea mai bună dovadă în acest sens este că foarte repede după demisia lui Bergodi, după 0-1 cu Chindia, directorul tehnic al FRF, Mihai Stoichiţă, a fost văzut la hotelul CFR-ului, în Bucureşti. Echipa venise pentru meciul cu FC Argeş, scor 2-0 pentru ardeleni.

Conform informaţiilor Digi Sport, Rădoi îl anunţase pe directorul tehnic de propunerea primită de la Mihai Rotaru.

Nu a spus că pleacă, dacă că are această ofertă. Răzvan Burleanu a înţeles că un dezastru în meciurile cu Belarus, Norvegia şi Irlanda de Nord lasă naţionala fără antrenor, aşa că Stoichiţă a fost pus să discute cu Petrescu. Numai că, din nou, Petrescu a refuzat oferta, aşa cum a făcut şi data trecută când i-a propus direct Burleanu.

Edi Iordănescu, una dintre variantele lui Mihai Stoichiţă

La prima vedere, Petrescu nu se va duce niciodată în viitorul apropiat la naţională pentru că FRF nu are bani pentru el. Poate dacă vedea că jucătorii pe care i-ar avea la dispoziţie ar fi extraordinari atunci ar accepta un salariu mai mic şi ar solicita o prima importantă de calificare. Dar s-a văzut că nu prea avem pe ce să ne bazăm“, a explicat o sursă pentru Digi Sport motivul refuzului.

Chiar dacă el era ferm convins că Rădoi rămâne, Stoichiţă ar fi sondat terenul şi cu alţi antrenori, iar una dintre variante era Edi Iordănescu. Liber de contract, Iordănescu jr. e pe placul oficialului FRF. De altfel, Stoichiţă a fost după el la Mediaş, pe vremea când antrena Gazul, pentru că voia să-l pună în locul lui Mirel la naţionala de tineret U21. sursa: https://www.digisport.ro/fotbal/echipa-nationala/a-doua-zi-dupa-ce-bergodi-si-a-dat-demisia-mihai-stoichita-a-vorbit-cu-dan-petrescu-951547?fbclid=IwAR1j2aYeV6J6z57JR3MjxFo-gb4BwI-xXniHtasZ2D197B_7Hhhk4JImuDg

loading...
loading...