Universitatea neagă orice negociere cu Lech Poznan

Universitatea neagă orice negociere cu Lech Poznan

434
0
SHARE
loading...

Universitatea Craiova spune că Liubliana Nedelcu nu este impresara lui Bogdan Vătăjelu şi infirmă şi presupusele negocieri cu polonezii. “Nu a existat nicio ofertă oficială pentru Bogdan Vătăjelu. Toate astea sunt poveşti pe care le poate confirma şi jucătorul. Orice jucător al Universităţii Craiova este de vânzare dacă se oferă preţul corect. Un jucător al Universităţii Craiova nu se vinde prin impresar ci prin puterea numelui Universitatea Craiova.

loading...

 

Bogdan Vătăjelu este un  jucător de care sunt interesate alte cluburi, dar în acest moment nu este nicio negociere deschisă şi inclusiv Bogdan Vătăjelu spune că Liubliana Nedelcu nu este impresara lui.

 

Informaţiile au apărut mai întâi în Gazeta Sporturilor şi au fost confirmate de agentul jucătorului, Liubliana Nedelcu. Deşi aceasta spune că negocierile au căzut deocamdată, se pare totuşi că cele două cluburi continuă negocierile şi încearcă să ajungă la un numitor comun”, se arată într-o adresă trimisă la redacţia Micapi de clubul alb-albastru.

 

Ştire iniţială:

 

“Negocierile deocamdată nu vor fi reluate din cauza diferenţei mari dintre preţul cerut de Craiova şi oferta celor de la Lech Poznan! Bogdan a fost urmărit de foarte mult timp, cei de la Poznan venind încă de la începutul sezonului la meciurile celor de la Craiova! La negocieri nu au fost scouterii echipei poloneze deoarece în Polonia există profesionalism, nu ca la noi unde unii preşedinţi ai echipelor de liga I încearcă să vândă jucători ai altor echipe! Sper să găsim o cale de mijloc până la urma pt că Bogdan Vătăjelu este unul dintre tinerii promiţători ai fotbalului nostru şi merită să crească şi să joace la un nivel mai înalt!”.

 

Fundaşul Craiovei este la current cu negocierile şi aşteaptă decizia clubului. “Nu știu foarte multe lucruri despre acest transfer, dar am auzit de interesul formației poloneze. Cei din club trebuie să decidă ce vor să facă, treaba mea este să joc şi să mă pregătesc cît mai bine. Sînt tînăr și am nevoie de evoluții cît mai bune”, a declarat Bogdan Vătăjelu.

– Sursa: http://micapi.ro/articole/sport/vatajelu-la-un-pas-de-a-se-desparti-de-u-craiova-se-negociaza-cu-lech-poznan.html#sthash.XwTxO8m1.dpuf

loading...