Fiţe şi tarife de patru stele | Andreea Bănică şi Alex Velea,...

Fiţe şi tarife de patru stele | Andreea Bănică şi Alex Velea, lovitură pentru organizatorii de spectacole

253
0
SHARE
loading...

Profitând de succesul pe care l-au avut anul acesta, cântăreţii şi-au revizuit onorariile, dar şi pretenţiile, pentru spectacolele la care sunt chemaţi să cânte. Astfel, pe lângă sumele piperate pe care le trec în contracte, organizatorii de spectacole au multe alte cheltuieli de făcut atunci când bat palma cu artiştii.

Andreea Bănică a plusat puţin la onorariu şi a ajuns să solicite între 2.500 şi 4.500 de euro pe cântare, în funcţie de locul în care trebuie să presteze. Dacă bobocii o pot avea la balurile lor mai ieftin, corporatiştii sau organizatorii de petreceri private trebuie să vâre adânc mâna în buzunar. Iar cei 4.500 de euro nu sunt singurii bani pe care trebuie să-i plătească. În cazul în care evenimentul are loc în provincie, pretenţiile cresc simţitor. Artista nu acceptă orice fel de cazare, ci de minimum patru stele, şi nu doar o cameră, ci patru, solicită diurnă de 50 de lei pentru nouă persoane şi până la trei lei pe kilometru parcurs până la destinaţie.

loading...

CRBL şi What’s Up sunt ceva mai modeşti

loading...

Potrivit ofertei oficiale, onorariile lui Alex Velea par trase la indigo, la fel şi pretenţiile, doar că acesta vrea cinci camere, ia cu el zece persoane care au nevoie de diurnă şi percepe până la 3,6 lei pe kilometru. Ceva mai modeşti la preţ, dar la fel de pretenţioşi, sunt CRBL, What’s Up şi Adi Sînă. Tot la patru stele vor şi ei să locuiască, însă primul cere 2.500 de euro pentru o cântare, al doilea între 1.500 şi 1.600, iar ultimul între 2.200 şi 2.500.

Ruby acceptă orice tip de cazare

Bruneţica al cărei capital de imagine a crescut odată cu show-urile “Te cunosc de undeva” şi “Splash” a rămas la fel de modestă ca după debutul ei muzical. Ea este singura care nu are pretenţii legate de cazare. Important este ca angajatorul să-i pună la dispoziţie o cameră dublă şi două single. Onorariul nu depăşeşte 1.600 de euro, iar în ceea ce priveşte diurna, Ruby nu călătoreşte decât cu trei persoane.

Smiley, 10.500 € pe cântare

Aflat pe val şi datorită showurilor TV de amploare în care este angrenat, Smiley şi-a permis să-şi mărească onorariul începând cu 1 septembrie. Astfel, artistul a ajuns să perceapă şi 10.500 de euro pentru o singură cântare dacă aceasta se desfăşoară la o petrecere privată sau a unei corporaţii. Dacă anul trecut îi taxa pe boboci cu 4.500 de euro, anul acesta, proaspeţii studenţi nu-l mai pot avea la balul lor decât contra sumei de 5.500 de euro. În cazul unei deplasări, Smiley solicită opt camere duble la patru stele, diurnă de 50 de lei pentru 16 persoane şi 3,2 lei pe kilometru.sursa: /www.libertatea.ro/detalii/articol/fite-si-tarife-de-patru-stele-andreea-banica-si-alex-velea-lovitura-pentru-organizatorii-de-spect-506966.html#ixzz3DHzmCpAl

loading...
loading...