Bătrân orbit de propriul fiu, un recidivist condamnat pentru omor. Părinţii plăteau...

Bătrân orbit de propriul fiu, un recidivist condamnat pentru omor. Părinţii plăteau şi taxă de protecţie fiului, ca să nu-i bată

1185
0
SHARE
loading...

Suferinţa teribilă a unor părinţi din Iaşi a ieşit la iveală, după ce pe rolul instanţei a intrat un caz de o violenţă rară. Un bărbat de 47 de ani este judecat pentru mai multe infracţiuni, după ce şi-a chinuit părinţii în moduri de neimaginat

loading...
  • Bătrânul a suferit enorm din cauza propriului fiu
  • Agresorul instituise taxă de protecţie propriilor părinţi
loading...

Bestia şi-a orbit tatăl, cu propriile mâini, după ce bătrânul nu a avut bani să plătească taxa de protecţie pe care fiul lor o instituise propriilor părinţi, o mie de lei pe lună.

Lucian B. a fost liberat condiţionat în 2015, după executarea unei pedepse pentru omor şi de atunci locuia cu părinţii săi, în Horpaz, comuna Miroslava.

Atacul împotriva tatălui său a avut loc în urmă cu patru ani, iar de atunci bătrânul este orb şi îşi caută dreptatea în justiţie. În tot acest timp, judecătorii nu au putut să dea o sentinţă pe măsura faptelor sale.

“Cu o zi înainte de Paşti, bărbatul şi-a lovit tatăl cu pumnii şi cu picioarele, i-a rupt o ureche şi i-a apăsat cu degetul pe ochiul drept până i l-a spart. Victima a rămas astfel fără vedere întrucât avea, anterior, o afecţiune şi la ochiul stâng. În primă fază, agresorul a ameninţat medicii veniţi la faţa locului cu cuţitul, astfel încât aceştia nu l-au putut prelua pe tată pentru a-l duce la spital. A fost nevoie de o intervenţie în forţă, bătrânul fiind dus, în cele din urmă, la spital. Acolo, a avut loc o altă scenă revoltătoare. Bugaenco a mers, alături de alte două persoane, la spital, având asupra sa o sabie, şi l-a ameninţat pe tatăl său că îl va omorî dacă nu îşi schimbă declaraţiile”, precizează ziaruldeiasi.ro.

Sursa: observatornews.ro

loading...
loading...