Am aflat ce face manelistul de cand s-a retras din muzica! Florin...

Am aflat ce face manelistul de cand s-a retras din muzica! Florin Salam s-a inchis in casa si se uita non-stop la seriale! Noaptea iese pe furis la sprituri cu prietenii!

483
0
SHARE
loading...

Florin Salam a luat decizia de a face o pauza muzicala, pentru ca se simtea epuizat fizic si mereu departe de familie. De cand s-a retras din muzica, artistul a disparut total, iar ziua nu iese aproape deloc din casa.

loading...

Barbatul sta cu familia sa si se uita la seriale, insa noaptea a pastrat acelasi program ca atunci cand avea cantari. “Florin nu mai face nimic, toata ziua doarme si se uita la seriale, iar seara iese la sprituri. Nu prea mai are anturaj, doar 4-5 prieteni, dar cu ei petrece aproape seara de seara. De cand este in pauza vocala, Florin pierde noptile mai mult ca inainte. Pot spune ca acum Florin este mai obosit fata de perioada in care avea cantari”, ne-a spus un apropiat al manelistilor, bun prieten si cu Salam.

Pentru ca a luat decizia de a intra in pauza vocala, Florin Salam a fost nevoit sa dea inapoi fiecare banut din arvuna. Chiar si asa, artistul si-a facut multi dusmani, in randul celor pe care i-a lasat cu ochii in soare si nu le-a mai cantat la nunti.

loading...